Polski Nederlands  
  natuurlijke balans en inzicht
 
    Training, Therapie & Coaching    
  welkom praktijk werkwijze werkvormen educatie agenda praktisch voorstellen contact Facebook WhatsApp
 

Contact

Wilt u kennis maken met mij, vragen stellen over mijn praktijk, een afspraak maken of feedback geven over deze website of mijn werkzaamheden?

Ela Vissers Consulten Integrale Therapie & Coaching Ik nodig u uit om mij te mailen via praktijk@elavissers.nl

Telefonisch kunt u mij bereiken op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur
via 06 404 19 518 WhatsApp

Om de rust te behouden, neem ik tijdens de consulten de telefoon niet aan. U kunt inspreken of een bericht sturen met uw naam en telefoonnummer. Ik streef er naar om binnen 24 uur te reageren en neem bij voorkeur telefonisch contact met u op.

Consulten vinden enkel op afspraak plaats. Er is geen wachtruimte aanwezig. Afspraken worden in overleg gemaakt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Indien het voor u onmogelijk is om naar de praktijk te komen, kan ik in overleg aan huis behandelen of een afstandsbehandeling inplannen. Vraag naar de mogelijkheden.

Waarneming
In geval van langdurige afwezigheid, vakantie of ziekte verwijs ik u tijdig door naar een waarnemend collega CAT-therapeut.

Locatie
De praktijk is gevestigd in Heumen vlak bij Nijmegen, direct aan de A73. Rondom de praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Heumen is met buurtbus lijn 561 te bereiken vanuit Wijchen en Malden en met lijn 569 vanuit treinstation Mook Molenhoek.

De praktijkruimte is op de begane grond en er is een klein opstapje bij het tuinpoortje en een bij de voordeur. Binnen zijn verder geen drempels. Het gehele gebouw is rookvrij.

Dorpstraat 26
6582 AN Heumen

⇑  Naar boven