Polski Nederlands  
  natuurlijke balans en inzicht
 
    Training, Therapie & Coaching    
  welkom praktijk werkwijze werkvormen educatie agenda praktisch voorstellen contact Facebook WhatsApp
 

Ela Vissers-Lewandowska, met beide benen op de grond...

Ik gun het iedereen om te mogen ontdekken hoe leuk het is om los te laten en volledig in balans je eigen koers te varen. Dat is mijn missie en mijn uitgangspunt voor het werken met mensen in mijn praktijk voor Integrale Therapie & Coaching.
Sinds 2017 deel ik met passie mijn kennis over energetisch werken met de biotensor en mijn holistische therapeutische werkwijze middels trainingen en opleidiingen. Kijk voor meer informatie bij educatie en agenda.
Ela Vissers Consulten Integrale Therapie & Coaching

Ik ben geboren (in 1969) en getogen in Polen in de omgeving van Warschau. In Nederland (vanaf 1992) ben ik gevormd en mezelf geworden. Hier heb ik mijn liefde, mijn passie en mijn balans hervonden. lees meer...

In 2014 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor Integrale Therapie & Coaching. Vooraf aan deze stap heb ik op het gebied van integrale natuurgeneeskunde gevolgd:

  • HBO Medische en Psychosociale Basiskennis conform PLATO-richtlijnen
  • Opleiding tot Neuro Emotionele Integratie coach en (kinder) therapeut
  • Opleiding tot INTEGRA therapeut
  • Opleiding tot Reconnective Healing® Practitioner en The Reconnection® Practitioner lees meer...

Ela Vissers Consulten Integrale Therapie & Coaching Tijdens de consulten zet ik kennis in van alle door mij verworven technieken en methodieken. Ik combineer dit met mijn intuïtie en passie om dit af te stemmen op het unieke individu. Om mijn persoonlijke groei te bevorderen en om u deskundig van dienst te zijn, blijf ik via zelfstudie en bij- en nascholingen mijn kennis verreiken. Echter ben ik ook bewust van de grenzen van mijn deskundigheid. Bij een niet pluis gevoel zal ik u daarom verzoeken om contact op te nemen met een deskundige collega van de reguliere zorg. Als natuurgerichte, integrale therapeut en coach wil ik graag samenwerken met de reguliere geneeskundigen. Samen zijn wij sterk.

Ik ben aangesloten als:

  • ✔ Erkend Alternatief Therapeut - Level 3 in de stroming natuurgeneeswijze met CAT-therapeut nummer 20170965 bij stichting CAT , Complementair Aanvullende Therapeuten
  • ✔ Erkend Alternatief Therapeut bij GAT , Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten. Hierdoor voldoe ik aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).
  • ✔ Erkend NEI therapeut bij VVNT , Vereniging van NEI therapeuten

⇑  Naar boven